TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Karbanátky z vařeného krůtiho krku/ks

Zpět
  • Autor: Drahosl
  • Uživatelský recept
  • Porce: 11.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl,pepř 11 ks

Energetická hodnota celkem: 4590 kJ

Bílkoviny (g): 124, Tuky (g): 43, Sacharidy (g): 48, SAFA (g): 14, Cukry (g): 9, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 417 kJ

Bílkoviny (g): 11.3, Tuky (g): 3.9, Sacharidy (g): 4.4, SAFA (g): 1.3, Cukry (g): 0.8, Vláknina (g): 0.2, Sůl (g): 0.2

Postup přípravy

Krůtí krky 673g uvařit se solí,kořením a zeleninou.Po ztuhnutí v chladu sebrat tuk.Obrat maso na karbanátky cca 290 g.Všechny suroviny uvedené v receptu , v mixéru spojit a na pečící papír položíme 11 karbanátků obalených v strouhance,pokapeme karbanátky olejem cca 6 g a pečeme v troubě na 190 °C asi 30 min.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři