- Autor: Drahosl
- Uživatelský recept
- Porce: 11.00
Ingredience
Dochucovadla:
sůl,pepř 11 ks
Energetická hodnota celkem: 4590 kJ
Bílkoviny (g): 124,
Tuky (g): 43,
Sacharidy (g): 48,
SAFA (g): 14,
Cukry (g): 9,
Vláknina (g): 2,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 417 kJ
Bílkoviny (g): 11.3, Tuky (g): 3.9, Sacharidy (g): 4.4, SAFA (g): 1.3, Cukry (g): 0.8, Vláknina (g): 0.2, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Krůtí krky 673g uvařit se solí,kořením a zeleninou.Po ztuhnutí v chladu sebrat tuk.Obrat maso na karbanátky cca 290 g.Všechny suroviny uvedené v receptu , v mixéru spojit a na pečící papír položíme 11 karbanátků obalených v strouhance,pokapeme karbanátky olejem cca 6 g a pečeme v troubě na 190 °C asi 30 min.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.