- Autor: pcmani
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Brambory pozdní | 300 |
Celer bulva | 50 |
Cibule | 100 |
Mrkev | 50 |
Okurky sterilované průměr | 100 |
Fazole bílé uvařené (nesolené) | 150 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, lák z okurek
Energetická hodnota celkem: 2215 kJ
Bílkoviny (g): 24,
Tuky (g): 2,
Sacharidy (g): 101,
SAFA (g): 0,
Cukry (g): 15,
Vláknina (g): 21,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 369 kJ
Bílkoviny (g): 4, Tuky (g): 0.3, Sacharidy (g): 16.8, SAFA (g): 0, Cukry (g): 2.5, Vláknina (g): 3.5, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
uvařené brambory ve slupce,uvařenou zeleninu, cibulku, okurky nakrájíme na kostičky dáme do mísy přidáme uvařenou fazoli, osolíme opepříme dochutíme lákem z okurek a je to.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.