- Autor: Grunt
- Doba přípravy (min.): 25
- Uživatelský recept
- Porce: 8.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mouka špaldová celozrnná | 135 |
Vejce celé (syrové) | 55 |
Olej slunečnicový | 20 |
Cukr třtinový hnědý | 30 |
Mléko plnotučné (3,5 % tuku) | 200 |
Sůl | 1 |
Kypřící prášek do pečiva | 13 |
Energetická hodnota celkem: 4132 kJ
Bílkoviny (g): 31,
Tuky (g): 35,
Sacharidy (g): 134,
SAFA (g): 9,
Cukry (g): 41,
Vláknina (g): 11,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 517 kJ
Bílkoviny (g): 3.9, Tuky (g): 4.4, Sacharidy (g): 16.8, SAFA (g): 1.1, Cukry (g): 5.1, Vláknina (g): 1.4, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.