- Autor: Cairo
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 5.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
hackfleisch gemischt | 500 |
Kapusta růžičková | 350 |
Vločky ovesné | 30 |
Sýr tučný tvrdý 45% průměr | 70 |
Dochucovadla:
Bílý pepř, mletý koriandr, sušený česnek, sůl
Energetická hodnota celkem: 7105 kJ
Bílkoviny (g): 121,
Tuky (g): 115,
Sacharidy (g): 48,
SAFA (g): 55,
Cukry (g): 16,
Vláknina (g): 15,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 1421 kJ
Bílkoviny (g): 24.2, Tuky (g): 23, Sacharidy (g): 9.6, SAFA (g): 11, Cukry (g): 3.2, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 0.4
Postup přípravy
Mleté maso smícháme s rozemletou uvařenou kapustou, přidáme všechno koření, sůl (já teda používám černou kvůli minerálům), ovesné vločky a strouhaný sýr. Opět promícháme a na rozpálené teflonové pánvi tvarujeme karbanátky, které opékáme na každé straně 2x aby byli dobře propečené. Já doporučuji jako přílohu bramborovo celerovou kaši a jako salát mléčně kvašenou zeleninu tak zvané Pickles.
Komentáře je možné psát až po přihlášení.