- Autor: Drahosl
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Párky vídeňské | 25 |
Máslo čerstvé nesolené | 12 |
Houby sušené průměr | 10 |
Cibule | 29 |
Zelí bílé kysané ve slaném nálevu | 100 |
Vepřová kýta (syrová) | 200 |
Dochucovadla:
Z výpeku udělat více omáčky(mouka,voda)aby to nebylo suché.
Energetická hodnota celkem: 2106 kJ
Bílkoviny (g): 49,
Tuky (g): 29,
Sacharidy (g): 10,
SAFA (g): 14,
Cukry (g): 5,
Vláknina (g): 4,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 1053 kJ
Bílkoviny (g): 24.5, Tuky (g): 14.5, Sacharidy (g): 5, SAFA (g): 7, Cukry (g): 2.5, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 1
Postup přípravy
Z mletého masa,ochuceného solí,mletou paprikou,na folii uděláme placku,kterou naplníme zelím,klínkami cibule,namočenými a vyždímanymi houbami a párkem.Pomocí folie srolujeme závitek a opečeme na pánvy Zepter,podlít trochou vody a dusit za občasného podlévání.Omáčku zahustíme studeným máslem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.