- Autor: martashi
- Doba přípravy (min.): 40
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Žampiony | 100 |
Kapusta růžičková | 100 |
Olej řepkový | 50 |
Mléko polotučné (1,5 % tuku) | 50 |
Vejce celé (syrové) | 110 |
Strouhanka průměr | 80 |
Krůta bez kůže průměr (syrová bez kostí) | 400 |
Dochucovadla:
sůl,majoránka,medvědí česnek,pepř
Energetická hodnota celkem: 6099 kJ
Bílkoviny (g): 118,
Tuky (g): 75,
Sacharidy (g): 74,
SAFA (g): 14,
Cukry (g): 10,
Vláknina (g): 8,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 1525 kJ
Bílkoviny (g): 29.5, Tuky (g): 18.8, Sacharidy (g): 18.5, SAFA (g): 3.5, Cukry (g): 2.5, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 0.8
Postup přípravy
Mleté krůtí maso ochutíme, přidáme vejce, strouhanku namočenou v mléce a směs dobře smícháme a necháme chvíli odpočinout. Připravíme si růžičky kapusty a hlavičky žampionů, zabalíme do masové směsi, naskládáme na pečicí papír a přestříkneme lehce olejem a upečeme v troubě do růžova Množství masa postačí na zabalení 8.růžiček kapusty a 6.hlaviček žampionů.
Komentáře je možné psát až po přihlášení.