- Autor: madridacka
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 12.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mouka pšeničná hladká | 30 |
Vejce celé (syrové) | 220 |
Paprika červená | 150 |
Kapusta růžičková | 250 |
Uzená kýta | 350 |
Mléko polotučné (1,5 % tuku) | 100 |
Bageta fitness průměr | 200 |
Energetická hodnota celkem: 6091 kJ
Bílkoviny (g): 116,
Tuky (g): 46,
Sacharidy (g): 144,
SAFA (g): 16,
Cukry (g): 23,
Vláknina (g): 23,
Sůl (g): 11
Energetická hodnota na 1 porci: 508 kJ
Bílkoviny (g): 9.7, Tuky (g): 3.8, Sacharidy (g): 12, SAFA (g): 1.3, Cukry (g): 1.9, Vláknina (g): 1.9, Sůl (g): 0.9
Postup přípravy
Nakrájíme celozrnnou bagetu, navlhčíme jí mlékem ve kterém jsme rozmíchali žloutky, přidáme nakrájenou uzenou kýtu, nakrájenou růžičkovou kapustu, nakrájenou červenou papriku, ochutíme česnekem, pepřem, případně přisolíme (já ne), vmícháme sníh z bílků, případně trochu hladké mouky
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.