- Autor: pcmani
- Uživatelský recept
- Porce: 10.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Olej řepkový | 20 |
Česnek | 30 |
Vejce celé (syrové) | 55 |
Šmakoun Mexico | 100 |
Cuketa | 130 |
Dýně průměr | 400 |
Brambory (syrové) | 500 |
Mouka žitná chlebová | 100 |
Dochucovadla:
himalájská sůl, bazalka,paprika,majoránka
Energetická hodnota celkem: 5450 kJ
Bílkoviny (g): 48,
Tuky (g): 33,
Sacharidy (g): 205,
SAFA (g): 8,
Cukry (g): 34,
Vláknina (g): 29,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 545 kJ
Bílkoviny (g): 4.8, Tuky (g): 3.3, Sacharidy (g): 20.5, SAFA (g): 0.8, Cukry (g): 3.4, Vláknina (g): 2.9, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
1. Očištěné brambory, dýni a cuketu najemno nastrouháme, k nastrouhaným bramborám přidáme jedno celé vejce, najemno nastrouhaného Šmakouna s provensálským kořením, majoránku, prolisovaný česnek, najemno posekanou bazalku, lahůdkovou papriku a sůl. Celou směs zeleniny a koření zamícháme a zahustíme žitnou moukou. 2. Na pánvi si rozehřejeme olej, když je dostatečně rozehřáté naneseme na pánev připravené těsto a rovnoměrně z obou stran opečeme.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.