- Autor: madridacka
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí maso zadní průměr (syrové) | 700 |
Špek | 60 |
Salám točený | 60 |
Vejce celé (vařené natvrdo) | 55 |
Okurky sterilované průměr | 100 |
Sádlo vepřové škvařené | 20 |
Mouka pšeničná hladká | 15 |
Energetická hodnota celkem: 8104 kJ
Bílkoviny (g): 157,
Tuky (g): 132,
Sacharidy (g): 18,
SAFA (g): 59,
Cukry (g): 4,
Vláknina (g): 1,
Sůl (g): 5
Energetická hodnota na 1 porci: 2026 kJ
Bílkoviny (g): 39.3, Tuky (g): 33, Sacharidy (g): 4.5, SAFA (g): 14.8, Cukry (g): 1, Vláknina (g): 0.3, Sůl (g): 1.3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.