- Autor: Hanka98
- Doba přípravy (min.): 15
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Olej řepkový | 15 |
Česnek | 4 |
Petržel - nať | 5 |
Pstruh (syrový) | 150 |
Mouka pšeničná hladká | 5 |
Energetická hodnota celkem: 1566 kJ
Bílkoviny (g): 28,
Tuky (g): 26,
Sacharidy (g): 5,
SAFA (g): 4,
Cukry (g): 0,
Vláknina (g): 0,
Sůl (g): 0
Postup přípravy
Očištěného pstruha osolíme, potřeme česnekem, posypeme grilovacím kořením, dovnitř vložíme snítku petržele a obalíme v hladké mouce. Pečeme na oleji z obou stran, až bude kůrčička pěkně zlatá. Podáváme s plátkem citronu.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.