- Autor: madridacka
- Doba přípravy (min.): 10
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vlašské ořechy (nesolené) | 50 |
Tatarská omáčka | 50 |
Celer s ananasem | 200 |
Jablko | 130 |
Kuřecí prsa bez kůže pečená (nesolená) | 250 |
Activia bílá 0 % jogurt | 120 |
Energetická hodnota celkem: 4916 kJ
Bílkoviny (g): 107,
Tuky (g): 56,
Sacharidy (g): 57,
SAFA (g): 9,
Cukry (g): 40,
Vláknina (g): 12,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 819 kJ
Bílkoviny (g): 17.8, Tuky (g): 9.3, Sacharidy (g): 9.5, SAFA (g): 1.5, Cukry (g): 6.7, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Kuřecí maso (zbytky z grilovaného či pečeného kuřete) nakrájíme na kousky. Jádra vlašských ořechů rozsekáme na kousky. Sterilovaný celer s ananasem scedíme, promícháme s jogurtem, tatarskou omáčkou, ochuceným citr. šťávou, worcesterem, solí a pepřem. Nakonec přidáme jablka nakrájená na kostičky. Vše dobře promícháme, ještě dochutíme podle své chuti a podáváme.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.