- Autor: madridacka
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Fenykl | 320 |
Pomeranč | 180 |
pstruh lososovitý | 320 |
Jihočeské máslo 82% | 14 |
Brambory vařené (nesolené) | 200 |
Dochucovadla:
sůl,česnek
Energetická hodnota celkem: 3073 kJ
Bílkoviny (g): 68,
Tuky (g): 22,
Sacharidy (g): 67,
SAFA (g): 9,
Cukry (g): 20,
Vláknina (g): 17,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1537 kJ
Bílkoviny (g): 34, Tuky (g): 11, Sacharidy (g): 33.5, SAFA (g): 4.5, Cukry (g): 10, Vláknina (g): 8.5, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Fenykl nakrájíme na proužky, pomeranč na čtvrt měsíčky, promíchám, trochu nasolím, vložím do kastrůlku a podusím, Pstruholososa nasolím, přidám pokrájený česnek, máslo a dám péci v zapékací misce do trouby. Jako přílohu můžeme přidat varené brambory.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.