- Autor: Hanka98
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Petržel - nať | 5 |
Mrkev | 80 |
Hrášek mražený | 100 |
Rajčata | 100 |
Paprika žlutá | 80 |
Česnek | 8 |
Cibule | 60 |
Olej řepkový | 10 |
Máslo čerstvé nesolené | 5 |
Pstruh (syrový) | 300 |
Dochucovadla:
Sůl, pepř, kari
Energetická hodnota celkem: 3123 kJ
Bílkoviny (g): 64,
Tuky (g): 36,
Sacharidy (g): 33,
SAFA (g): 9,
Cukry (g): 17,
Vláknina (g): 11,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1562 kJ
Bílkoviny (g): 32, Tuky (g): 18, Sacharidy (g): 16.5, SAFA (g): 4.5, Cukry (g): 8.5, Vláknina (g): 5.5, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Pstruha osolíme, opepříme, do vnitřku vložíme snítku petržele a lístek másla. Pekaček pokapeme olejem, položíme rybu, kolem přidáme pokrájenou zeleninu, cibuli, česnek, papriku, rajče, hrášek, mrkev. Pečeme 30 minut a podáváme s kuskusem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.