- Autor: Hanka98
- Doba přípravy (min.): 40
- Uživatelský recept
- Porce: 3.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Pstruh (syrový) | 450 |
Olej řepkový | 30 |
Hořčice plnotučná průměr | 20 |
Kečup | 20 |
Česnek | 12 |
Cibule | 100 |
Dochucovadla:
Sůl
Energetická hodnota celkem: 4235 kJ
Bílkoviny (g): 84,
Tuky (g): 63,
Sacharidy (g): 18,
SAFA (g): 12,
Cukry (g): 10,
Vláknina (g): 3,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1412 kJ
Bílkoviny (g): 28, Tuky (g): 21, Sacharidy (g): 6, SAFA (g): 4, Cukry (g): 3.3, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Připravíme si marinádu: řepkový olej, plnotučnou hořčici, kečup a česnek. Vykuchané pstruhy osolíme, potřeme marinadou zevnitř i zvenčí. Položíme do pekáčku, pokapeme olejem a přidáme cibuli na kolečka. Pečeme 30 minut na 200 stupňů. Priloha: brambory, mrkvový salát.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.