- Autor: tkoskubova
- Doba přípravy (min.): 35
- Uživatelský recept
- Porce: 3.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Treska (syrová) | 400 |
Olej řepkový | 10 |
Cibule | 50 |
Špenát sekaný mražený | 250 |
Dochucovadla:
Sůl,pepř
Energetická hodnota celkem: 2041 kJ
Bílkoviny (g): 79,
Tuky (g): 16,
Sacharidy (g): 7,
SAFA (g): 2,
Cukry (g): 3,
Vláknina (g): 6,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 680 kJ
Bílkoviny (g): 26.3, Tuky (g): 5.3, Sacharidy (g): 2.3, SAFA (g): 0.7, Cukry (g): 1, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Na oleji orestujeme cibuli nakrájenou na proužky a přidáme kostky mraženého špenátu..Osolíme,opepříme a podusíme.Vychladlý špenát naneseme na omyté a osušené kusy ryby,srolujeme,upevníme párátkem a na zbylém oleji ze všech stran opečeme.Pod pokličkou ještě 20 minut dusíme.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.