TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Polévka masová krémová

Zpět
  • Autor: martashi
  • Doba přípravy (min.): 45
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl,pepř,šafrán, bylinky

Energetická hodnota celkem: 1585 kJ

Bílkoviny (g): 52, Tuky (g): 10, Sacharidy (g): 18, SAFA (g): 4, Cukry (g): 9, Vláknina (g): 8, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 396 kJ

Bílkoviny (g): 13, Tuky (g): 2.5, Sacharidy (g): 4.5, SAFA (g): 1, Cukry (g): 2.3, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Uvařené maso a zeleninu rozmixujeme ve vývaru, je-li nutné dohustíme jíškou z hrachové mouky, dochutíme. Používám většinou netučný ořez z masa.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři