- Autor: Vrrtule
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Celer bulva | 100 |
Petržel - kořen | 50 |
Eidam 30% | 30 |
Šunka schwarzwaldská | 30 |
Vejce celé (syrové) | 55 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, česnek, libeček, kurkuma, solamyl
Energetická hodnota celkem: 1195 kJ
Bílkoviny (g): 26,
Tuky (g): 15,
Sacharidy (g): 11,
SAFA (g): 7,
Cukry (g): 3,
Vláknina (g): 6,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 598 kJ
Bílkoviny (g): 13, Tuky (g): 7.5, Sacharidy (g): 5.5, SAFA (g): 3.5, Cukry (g): 1.5, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 1.5
Postup přípravy
Celer a petržel najemno nastrouháme, vymačkáme přebytečnou vodu, přidáme nastrouhaný sýr, pokrájenou šunku, syrové vejce, poprášíme solamylem, okořeníme dle chuti a uděláme malé placičky. Děláme na teflonové pánvičce, kterou lehce vytřeme olejem, nebo v troubě na pečícím papíře.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.