- Autor: Baall
- Doba přípravy (min.): 45
- Uživatelský recept
- Porce: 10.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Salám lovecký | 200 |
Máslo pomazánkové Choceňské neochucené | 200 |
Tavený sýr 30 - 60% průměr | 150 |
Cibule | 30 |
Česnek | 7 |
Worcester | 3 |
Sójová omáčka | 3 |
zelený pepř ve slaném nálevu (Franz Josef) | 5 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, můžou být zelené bylinky.
Energetická hodnota celkem: 8587 kJ
Bílkoviny (g): 78,
Tuky (g): 182,
Sacharidy (g): 23,
SAFA (g): 104,
Cukry (g): 16,
Vláknina (g): 1,
Sůl (g): 9
Energetická hodnota na 1 porci: 859 kJ
Bílkoviny (g): 7.8, Tuky (g): 18.2, Sacharidy (g): 2.3, SAFA (g): 10.4, Cukry (g): 1.6, Vláknina (g): 0.1, Sůl (g): 0.9
Postup přípravy
Pomazánkové máslo, hořčici, rozmačkané 2 stroužky česneku, zakysanou smetanu a tavený sýr, zakápneme worcesterem a sojovou omáčkou společně vyšleháme. Cibuli nakrájíme na velmi jemno a spaříme v sítku vařící vodou a necháme vychladnout. Salám oloupeme a pomeleme na masovém mlýnku na jemno. Společně s cibulí a 2 KL naloženého zeleného pepře vmícháme do máslovo-sýrové směsi a dochutíme dle potřeby solí a pepřem. Podáváme namazané na čerstvém chlebu nebo na jednohubkách.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.