- Autor: pcmani
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Česnek | 15 |
Vejce celé (syrové) | 55 |
Mouka žitná chlebová | 30 |
Hraška na zahušťování | 50 |
Brambory (syrové) | 300 |
Dochucovadla:
majoránka, koření maha, sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 2524 kJ
Bílkoviny (g): 26,
Tuky (g): 9,
Sacharidy (g): 102,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 7,
Vláknina (g): 12,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 1262 kJ
Bílkoviny (g): 13, Tuky (g): 4.5, Sacharidy (g): 51, SAFA (g): 1.5, Cukry (g): 3.5, Vláknina (g): 6, Sůl (g): 0
Postup přípravy
brambory nastrouháme vymačkáme škrob, přidáme sůl pepř česnek majoránku maha koření hrašku a trošku žitné mouky zamícháme dohromady rozehřejeme pánev a dáme opéct jakmile je bramborák opečený z obou stran podáváme
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.