TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Masový srnčí hřbet

Zpět
  • Autor: martashi
  • Doba přípravy (min.): 80
  • Uživatelský recept
  • Porce: 10.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl,pepř, paprika,medvědí česnek

Energetická hodnota celkem: 7564 kJ

Bílkoviny (g): 204, Tuky (g): 103, Sacharidy (g): 18, SAFA (g): 48, Cukry (g): 9, Vláknina (g): 4, Sůl (g): 7

Energetická hodnota na 1 porci: 756 kJ

Bílkoviny (g): 20.4, Tuky (g): 10.3, Sacharidy (g): 1.8, SAFA (g): 4.8, Cukry (g): 0.9, Vláknina (g): 0.4, Sůl (g): 0.7

Postup přípravy

Formu na srnčí hřbet vymázneme olejem ,posypeme hrubou strouhankou, poklademe plátky anglické slaniny tak aby se překrývaly .a přesahovaly přes okraje formy zhruba dva centimetry na každou stranu. Na slaninu poskládáme plátky krůtích prsíček, další vrstvu utvoříme z pruhů, kapií a strouhaného sýra, pak z mletého masa ochuceného pepřem a paprikou, jako poslední vrstvu klademe plátky masa a pěkně zmáčkneme a přetáhneme přesahující slaninkou. Pečeme asi hodinu

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři