- Autor: Jirina55
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 10.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kuřecí stehno bez kůže (syrové bez kosti) | 400 |
Krůta bez kůže průměr (syrová bez kostí) | 400 |
Vejce celé (syrové) | 110 |
Mouka rýžová | 100 |
Cibule šalotka | 100 |
Veka průměr | 150 |
Dochucovadla:
česnek, sůl, pepř, majoránka
Energetická hodnota celkem: 8209 kJ
Bílkoviny (g): 196,
Tuky (g): 47,
Sacharidy (g): 176,
SAFA (g): 15,
Cukry (g): 11,
Vláknina (g): 5,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 821 kJ
Bílkoviny (g): 19.6, Tuky (g): 4.7, Sacharidy (g): 17.6, SAFA (g): 1.5, Cukry (g): 1.1, Vláknina (g): 0.5, Sůl (g): 0.4
Postup přípravy
drůbeží maso semeleme, přidáme rýžovou mouku, vejce, sůl, pepř, česnek, cibuli, majoránku , veku namočenou v mléce, vše promícháme, vytvarujeme potřebný tvar a pečeme cca 30 -45 minut posle velikosti kusu
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.