- Autor: babkajana
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí mleté průměr (syrové) | 200 |
Bílek (syrový) | 35 |
tvaroh polotučný Boni | 40 |
Olej řepkový | 10 |
Cibule | 40 |
Dochucovadla:
sůl,pepř,sladká paprika,petrželková nať
Energetická hodnota celkem: 2556 kJ
Bílkoviny (g): 44,
Tuky (g): 45,
Sacharidy (g): 5,
SAFA (g): 17,
Cukry (g): 3,
Vláknina (g): 1,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 1278 kJ
Bílkoviny (g): 22, Tuky (g): 22.5, Sacharidy (g): 2.5, SAFA (g): 8.5, Cukry (g): 1.5, Vláknina (g): 0.5, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Posekanou cibulku,petrželku,tvaroh,bílek,sůl,pepř a papriku smícháme s umletým masem,namočenýma rukama vytvoříme dva oválné řízky a opékáme je na pánvi cca 5 min po každé straně do zlatova.Podáváme s vařenými bramborami,bramborovou kaší nebo bramborovým salátem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.