- Autor: fijalovejkosatec
- Doba přípravy (min.): 120
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vepřová panenka libová | 350 |
Cibule | 100 |
Olej olivový | 30 |
Fazole Bonduelle v mírně slaném nálevu | 255 |
Olivy zelené | 70 |
Česnek | 10 |
Rajčata | 450 |
Bujón průměr (hotový) | 300 |
Dochucovadla:
bujón, 2 lžíce citronové šťávy, sůl, pepř, petrželka
Energetická hodnota celkem: 5096 kJ
Bílkoviny (g): 97,
Tuky (g): 59,
Sacharidy (g): 71,
SAFA (g): 24,
Cukry (g): 43,
Vláknina (g): 17,
Sůl (g): 8
Energetická hodnota na 1 porci: 1274 kJ
Bílkoviny (g): 24.3, Tuky (g): 14.8, Sacharidy (g): 17.8, SAFA (g): 6, Cukry (g): 10.8, Vláknina (g): 4.3, Sůl (g): 2
Postup přípravy
Cibule na plátky a rozmačkaný česnek rozmačkaný osmažíme, přidáme vepřové na kousky, nechá se zatáhnout, přidají se rajčata, až se rozpadnou přidá se 300 ml bujónu, vše se dá zapékat do trouby na 150°C na hodinu, přidají se fazole a olivy. Nechá se péct ještě hodinu, aby se obsah zredukoval na konzistenci guláše.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.