- Autor: STOB
- STOB recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Treska filé | 120 |
Citrony | 10 |
Oleje (všechny druhy) | 3 |
Cibule | 20 |
Smetana na vaření 10 % tuku průměr | 30 |
Hořčice plnotučná | 4 |
Parmezán 25 % průměr | 15 |
Brambory zimní | 150 |
Okurka salátová | 150 |
Energetická hodnota celkem: 1533 kJ
Bílkoviny (g): 31,
Tuky (g): 11,
Sacharidy (g): 36,
SAFA (g): 5,
Cukry (g): 9,
Vláknina (g): 4,
Sůl (g): 1
Postup přípravy
Rybí filety opláchneme, osušíme, pokapeme šťávou z vymačkaného citrónu, osolíme, opepříme a rozložíme do olejem vymazané zapékací misky. Smetanu ochutíme špetkou hořčice, cibuli nakrájíme na jemné proužky a naneseme na rybu a dáme do trouby péct cca na 20 minut. Pečenou rybu posypeme jemně strouhaným parmezánem a necháme v troubě, než se sýr roztaví. Podáváme s vařenými brambory a okurkovým salátem ochuceným sladidlem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.
Vřele doporučuji...