TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Hovězí kousky na červené paprice

Zpět
  • Autor: hobitka70
  • Doba přípravy (min.): 120
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

KORIANDR, Bazalka nebo Skořice, hřebíček

Energetická hodnota celkem: 6121 kJ

Bílkoviny (g): 93, Tuky (g): 95, Sacharidy (g): 55, SAFA (g): 41, Cukry (g): 41, Vláknina (g): 5, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1530 kJ

Bílkoviny (g): 23.3, Tuky (g): 23.8, Sacharidy (g): 13.8, SAFA (g): 10.3, Cukry (g): 10.3, Vláknina (g): 1.3, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

Hovězí maso nakrájíme na tenké plátky, cibuli na půlkolečka, česnek na plátky, papriku na proužky. Na lžíci oleje orestujeme cibuli, poté česnek dále pak prudce hovězí maso. Podlijeme vývarem, já přidávám hřebíček a celou skořici a dusíme do změknutí masa 1,5 - 2 h. Já měla podplečí krk ten se dělá déle, Břicháč Tom to dělá jako minutku bez vývaru tak to musí být asi třeba panenka. Vyndáme skořici i hřebíček.Ke konci (až je maso měkké přidáme papriku a ještě krátce podusíme. Můžeme přidat čerstvou bazalku a koriandr.Rozmícháme med se sojovou omáčkou a worcestrem .Nalijeme na maso a promícháme. Podáváme s vařenou rýží.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři