TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Hovězímaso v mrkvi

Zpět
  • Autor: hobitka70
  • Doba přípravy (min.): 180
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř, nové koření, bobkový list, skořice, hřebíček

Energetická hodnota celkem: 4690 kJ

Bílkoviny (g): 115, Tuky (g): 53, Sacharidy (g): 39, SAFA (g): 26, Cukry (g): 22, Vláknina (g): 10, Sůl (g): 11

Energetická hodnota na 1 porci: 1173 kJ

Bílkoviny (g): 28.8, Tuky (g): 13.3, Sacharidy (g): 9.8, SAFA (g): 6.5, Cukry (g): 5.5, Vláknina (g): 2.5, Sůl (g): 2.8

Postup přípravy

Hovězí zadní si nakrájíme na proužky, cibuli najemno, mrkev na kostičky. Na oleji zpěníme cibuli, osmažíme dozlatova, přidáme maso a prudce osmažíme. Osolíme, opepříme, dáme bobkový list, (hřebíček, nové koření - v síťce), celou skořici a zalejeme vývarem. Dusíme téměř do změknutí cca 2 hod. Pak na troše másla osmažíme mrkev a přidáme k masu, podlijeme a ještě půl hodinky dusíme. Podáváme s těstovinami či rýží.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři