- Autor: martashi
- Doba přípravy (min.): 15
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vepřová panenka medailonky restované (na oleji, nesolené) | 400 |
Slanina anglická | 60 |
Dochucovadla:
sůl,barevný pepř
Energetická hodnota celkem: 3948 kJ
Bílkoviny (g): 110,
Tuky (g): 56,
Sacharidy (g): 1,
SAFA (g): 22,
Cukry (g): 0,
Vláknina (g): 0,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 987 kJ
Bílkoviny (g): 27.5, Tuky (g): 14, Sacharidy (g): 0.3, SAFA (g): 5.5, Cukry (g): 0, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Panenku nakrájenou na jednotlivé porce osolíme, opepříme a zabalíme do válečku anglickou slaninou. Rozpálíme pánev se lžičkou oleje a opečeme po obou stranách zhruba 3-4minuty podle tloušťky válečku.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.