- Autor: iva.sestakova.mk
- Doba přípravy (min.): 15
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Špagety bezvaječné syrové | 40 |
Hovězí maso zadní průměr | 80 |
Oleje (všechny druhy) | 5 |
Cibule | 20 |
Česnek | 5 |
Rajčata | 100 |
Kečup | 20 |
Dochucovadla:
Sůl, pepř, kmín mletý, majoránka, chili koření
Energetická hodnota celkem: 1642 kJ
Bílkoviny (g): 23,
Tuky (g): 15,
Sacharidy (g): 41,
SAFA (g): 5,
Cukry (g): 9,
Vláknina (g): 3,
Sůl (g): 1
Postup přípravy
Špagety uvaříme v osolené vodě ,,na skus´´, scedíme a necháme okapat.Rajčata spaříme horkou vodou, sloupneme a nadrobno nakrájíme na kostky.Na rozehřátém oleji podusíme cibulku, přidáme mleté maso které sme ochutili solí, pepřem, kmínem, majoránkou a lisovaným česnekem a opečeme.Pak k rozdušenému masu přisypeme rajčata, přidáme trochu chili koření.Špagety podáváme přelité masovou omáčkou.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.