TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Zapečená červená paprika s mletým masem

Zpět
  • Autor: Terys66
  • Doba přípravy (min.): 90
  • Uživatelský recept
  • Porce: 6.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř, tymián, mletý rozmarýn, medvědí česnek

Energetická hodnota celkem: 9361 kJ

Bílkoviny (g): 132, Tuky (g): 131, Sacharidy (g): 133, SAFA (g): 57, Cukry (g): 88, Vláknina (g): 34, Sůl (g): 4

Energetická hodnota na 1 porci: 1560 kJ

Bílkoviny (g): 22, Tuky (g): 21.8, Sacharidy (g): 22.2, SAFA (g): 9.5, Cukry (g): 14.7, Vláknina (g): 5.7, Sůl (g): 0.7

Postup přípravy

Na olivovém oleji necháme zesklovatět cibulku, přidáme česnek a mrkev, poté mleté maso, které ochutíme. Zalijeme konzervou krájených rajčat a rajčatovým protlakem, zredukujeme šťávu. Papriky omyjeme, rozkrojíme na půl a vydlabeme a očistíme od semínek. Lodičky přendáme do zapékací misky, do lodiček napěchujeme hotovou masovou směs, posypeme sýrem a dáme do trouby předehřáté na 200°C a pod alobalem pečeme cca hodinku, pak sundáme alobal a necháme rozpéct sýr. Já osobně podávám ve špagetovém hnízdečku s medvědím česnekem. Vzhledem k tomu, že masové směsi je poměrně hodně, minimálně polovina mi vždy zůstane, tu si uschovám a použiji na další jídla např směs na těstoviny.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři