- Autor: martashi
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Zelí bílé hlávkové | 400 |
Ředkvičky | 150 |
Paprika červená | 150 |
Olej olivový | 5 |
Citronová šťáva | 50 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, bylinky
Energetická hodnota celkem: 1001 kJ
Bílkoviny (g): 9,
Tuky (g): 6,
Sacharidy (g): 36,
SAFA (g): 1,
Cukry (g): 18,
Vláknina (g): 16,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 250 kJ
Bílkoviny (g): 2.3, Tuky (g): 1.5, Sacharidy (g): 9, SAFA (g): 0.3, Cukry (g): 4.5, Vláknina (g): 4, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Na jemno pokrájené jarní zelí smícháme s nahrubo nastrouhanou ředkvičkou, na nudličky nakrájenou červenou paprikou, osolíme opepříme, zakápneme olivovým olejem a citronovou šťávou, necháme chvilku uležet pro smíchání chutí, můžeme lehounce přisladit .
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.