- Autor: Mikrob203
- Doba přípravy (min.): 120
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Olej řepkový | 3 |
Slanina anglická | 10 |
Cibule | 50 |
Mouka pšeničná hladká | 5 |
vepřové srdce | 150 |
Dochucovadla:
sůl,pepř
Energetická hodnota celkem: 1111 kJ
Bílkoviny (g): 28,
Tuky (g): 14,
Sacharidy (g): 8,
SAFA (g): 5,
Cukry (g): 2,
Vláknina (g): 1,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 556 kJ
Bílkoviny (g): 14, Tuky (g): 7, Sacharidy (g): 4, SAFA (g): 2.5, Cukry (g): 1, Vláknina (g): 0.5, Sůl (g): 0
Postup přípravy
srdce pořádně vymyjeme, zpěníme cibuli na oleji přidáme srdce a vaříme do změknutí. poté vyndáme ze základu zahustíme hladkou moukou a nakonec dáme vyškvařenou slaninu. ochutíme solí a pepřem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.