- Autor: martashi
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Krůta bez kůže průměr (syrová bez kostí) | 300 |
Kapusta hlávková | 500 |
Vejce celé (syrové) | 55 |
Brambory (syrové) | 300 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, medvědí česnek,muškátový květ
Energetická hodnota celkem: 3615 kJ
Bílkoviny (g): 95,
Tuky (g): 18,
Sacharidy (g): 74,
SAFA (g): 7,
Cukry (g): 11,
Vláknina (g): 27,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 904 kJ
Bílkoviny (g): 23.8, Tuky (g): 4.5, Sacharidy (g): 18.5, SAFA (g): 1.8, Cukry (g): 2.8, Vláknina (g): 6.8, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Povařenou kapustu nasekáme najemno smícháme s trochou česneku,soli,pepře a muškátového květu, mleté maso namícháme s jedním vejcem,trochou hrubé mouky,solí a pepřem. Na dno pekáčku naskládáme brambory nakrájené na plátky na ně část masové směsi,na maso ochucenou kapustu,a vrstvy střídáme do spotřebování surovin, končíme masovou vrstvou. Upečeme . Podáváme teplé i studené.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.