TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Masový nákyp s kapustou

Zpět
  • Autor: martashi
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř, medvědí česnek,muškátový květ

Energetická hodnota celkem: 3615 kJ

Bílkoviny (g): 95, Tuky (g): 18, Sacharidy (g): 74, SAFA (g): 7, Cukry (g): 11, Vláknina (g): 27, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 904 kJ

Bílkoviny (g): 23.8, Tuky (g): 4.5, Sacharidy (g): 18.5, SAFA (g): 1.8, Cukry (g): 2.8, Vláknina (g): 6.8, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

Povařenou kapustu nasekáme najemno smícháme s trochou česneku,soli,pepře a muškátového květu, mleté maso namícháme s jedním vejcem,trochou hrubé mouky,solí a pepřem. Na dno pekáčku naskládáme brambory nakrájené na plátky na ně část masové směsi,na maso ochucenou kapustu,a vrstvy střídáme do spotřebování surovin, končíme masovou vrstvou. Upečeme . Podáváme teplé i studené.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři