- Autor: poudera
- Uživatelský recept
- Porce: 3.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Játra kuřecí (syrová) | 250 |
Olej řepkový | 15 |
Cibule | 120 |
Hotová jíška (v suchém stavu) | 80 |
Voda | 1000 |
Energetická hodnota celkem: 3931 kJ
Bílkoviny (g): 51,
Tuky (g): 57,
Sacharidy (g): 51,
SAFA (g): 30,
Cukry (g): 5,
Vláknina (g): 4,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 1310 kJ
Bílkoviny (g): 17, Tuky (g): 19, Sacharidy (g): 17, SAFA (g): 10, Cukry (g): 1.7, Vláknina (g): 1.3, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.