- Autor: Mikrob203
- Doba přípravy (min.): 90
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Fazole průměr (v suchém stavu) | 200 |
Cibule | 80 |
Česnek | 2 |
Papričky chilli | 2 |
Paprika bílá | 80 |
Rajčata | 80 |
Hamé kečup jemný | 15 |
Vepřová plec (syrová) | 100 |
Olej řepkový | 2 |
Dochucovadla:
kmín,česnek, oregáno
Energetická hodnota celkem: 3945 kJ
Bílkoviny (g): 64,
Tuky (g): 16,
Sacharidy (g): 137,
SAFA (g): 5,
Cukry (g): 15,
Vláknina (g): 34,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 1973 kJ
Bílkoviny (g): 32, Tuky (g): 8, Sacharidy (g): 68.5, SAFA (g): 2.5, Cukry (g): 7.5, Vláknina (g): 17, Sůl (g): 0
Postup přípravy
vepřové maso umeleme na hrubo nebo nakrájíme na malé kousky, opečeme na cibuli přidáme uvařené fazole kečup ,papriku, rajčata,česnek, ochutíme solí ,pepřem a oregánem
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.