- Autor: martashi
- Doba přípravy (min.): 40
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Rajský protlak | 100 |
Kuřecí vývar (čistý) | 330 |
Krůta bez kůže průměr (syrová bez kostí) | 400 |
Cibule | 200 |
Dochucovadla:
medvědí česnek ,provensálské koření,sůl
Energetická hodnota celkem: 3130 kJ
Bílkoviny (g): 97,
Tuky (g): 20,
Sacharidy (g): 39,
SAFA (g): 9,
Cukry (g): 29,
Vláknina (g): 8,
Sůl (g): 5
Energetická hodnota na 1 porci: 783 kJ
Bílkoviny (g): 24.3, Tuky (g): 5, Sacharidy (g): 9.8, SAFA (g): 2.3, Cukry (g): 7.3, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 1.3
Postup přípravy
Nahrubo umleté maso podusíme na cibulce,okořeníme česnekem, provensálským kořením, přidáme rajský protlak a osolíme podle chuti. podlijeme vývarem a dusíme do měkka. Podáváme s těstovinou a strouhaným sýrem.
Komentáře je možné psát až po přihlášení.