- Autor: Kat.Ch
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 30 |
Olej řepkový | 20 |
Vejce celé (syrové) | 55 |
Hollandia Selský jogurt bílý | 120 |
Mléko acidofilní 1,5 % tuku | 120 |
Borůvky | 60 |
Ječná celozrnná mouka Bio Harmonie | 120 |
Energetická hodnota celkem: 4140 kJ
Bílkoviny (g): 27,
Tuky (g): 34,
Sacharidy (g): 133,
SAFA (g): 8,
Cukry (g): 42,
Vláknina (g): 14,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 2070 kJ
Bílkoviny (g): 13.5, Tuky (g): 17, Sacharidy (g): 66.5, SAFA (g): 4, Cukry (g): 21, Vláknina (g): 7, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Smícháme nejprve všechny suché ingredience, poté přidáme všechny mokré a smícháme dohromady. Naběračkou vlijeme na pánev s trochou oleje lívance, než ztuhnou přidáme borůvky a smažíme z obou stran dozlatova. Podáváme s čekankovým sirupem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.