- Autor: adriana2
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 15.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vepřové maso ve vlastní šťávě | 394 |
Balkánský sýr | 57 |
Česnek | 20 |
Cibule | 118 |
Celer bulva | 686 |
Vejce celá průměr | 84 |
Vločky ovesné | 100 |
Dochucovadla:
cesnek,pepr,major.
Energetická hodnota celkem: 9344 kJ
Bílkoviny (g): 102,
Tuky (g): 136,
Sacharidy (g): 139,
SAFA (g): 61,
Cukry (g): 48,
Vláknina (g): 20,
Sůl (g): 12
Energetická hodnota na 1 porci: 623 kJ
Bílkoviny (g): 6.8, Tuky (g): 9.1, Sacharidy (g): 9.3, SAFA (g): 4.1, Cukry (g): 3.2, Vláknina (g): 1.3, Sůl (g): 0.8
Postup přípravy
do konz.ve vl.st.vepr.zamichame vločky a postupujeme jako na karbose.pak nastrouháme cely celer a zamícháme a dame upéct do zlatova v troube.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.