- Autor: Vantili
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vepřová panenka (syrová) | 400 |
Fazolky | 250 |
Cibule | 100 |
Olej rýžový | 5 |
Česnek | 10 |
Smetana zakysaná 12% | 100 |
Sójová omáčka | 5 |
Energetická hodnota celkem: 3236 kJ
Bílkoviny (g): 90,
Tuky (g): 34,
Sacharidy (g): 30,
SAFA (g): 17,
Cukry (g): 11,
Vláknina (g): 11,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1618 kJ
Bílkoviny (g): 45, Tuky (g): 17, Sacharidy (g): 15, SAFA (g): 8.5, Cukry (g): 5.5, Vláknina (g): 5.5, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Orestujeme krátce na medailonky pokrájenou panenku, dáme ji stranou. Na oleji zpěníme cibuli s česnekem a přidáme fazolky se sojovou omáčkou. Dusíme dokud nezměknou. Ze zakysané smetany si přidáním česneku a soli (či libovolného koření) připravíme dip k masu.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.