- Autor: marienka.r
- Doba přípravy (min.): 15
- Uživatelský recept
- Porce: 14.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Máslo čerstvé nesolené | 30 |
Tvaroh polotučný průměr | 250 |
Voda | 140 |
Hollandia Selský jogurt bílý | 40 |
Kypřící prášek do pečiva | 6 |
Olej slunečnicový | 42 |
Vejce celé (syrové) | 55 |
Mouka špaldová celozrnná | 150 |
Vločky ovesné | 130 |
Cukr třtinový hnědý | 105 |
Rybíz červený | 360 |
Energetická hodnota celkem: 10559 kJ
Bílkoviny (g): 77,
Tuky (g): 92,
Sacharidy (g): 338,
SAFA (g): 28,
Cukry (g): 138,
Vláknina (g): 44,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 754 kJ
Bílkoviny (g): 5.5, Tuky (g): 6.6, Sacharidy (g): 24.1, SAFA (g): 2, Cukry (g): 9.9, Vláknina (g): 3.1, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
na drobenku: skořice, máslo, 50g cukru, 50gr vloček špetka soli pod drobenku vrstva tvarohu s rybízem, či jiným ovocem na těsto : zbytek ingrediencí promícháme a uděláme těsto 180 stupňů 40 minut
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.