- Autor: Hanka Malkova
- Doba přípravy (min.): 20
- STOB recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Olivy zelené ve slaném nálevu | 20 |
Rukola | 15 |
Rajčata cherry | 100 |
Mozzarella 45% | 50 |
Rajčatové pyré | 120 |
Cuketa | 100 |
Kukuřice sterilovaná Bonduelle Mini | 85 |
Tortilla celozrnná průměr | 80 |
Bonduelle Fazole červené Mini | 80 |
Olej olivový | 4 |
Energetická hodnota celkem: 2765 kJ
Bílkoviny (g): 28,
Tuky (g): 23,
Sacharidy (g): 81,
SAFA (g): 9,
Cukry (g): 20,
Vláknina (g): 18,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 1383 kJ
Bílkoviny (g): 14, Tuky (g): 11.5, Sacharidy (g): 40.5, SAFA (g): 4.5, Cukry (g): 10, Vláknina (g): 9, Sůl (g): 2
Postup přípravy
Troubu předehřejte na 200° C. Cuketu nakrájejte na kolečka, pokapejte olivovým olejem a chvíli opečte na pánvi (nebo v troubě). Tortillu položte na pečící plech a potřete ji rajčatovou omáčkou. Přidejte opečenou cuketu, překrájené olivy, kukuřici Bonduelle Mini, fazole Bonduelle Mini a překrájená cherry rajčata. Posypte mozzarellou a pečte cca 8-10 min. Na závěr posypte lístky rukoly.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.