TOPlist
Sledujte nás:

Všechny recepty STOB najdete také v programu Sebekoučink!

Celozrnná bublanina s broskvemi a pohankovou drobenkou

Zpět
  • Autor: Hanka Malkova
  • Doba přípravy (min.): 50
  • STOB recept
  • Porce: 18.00

Bublaninu si můžete dopřát k víkendové snídani nebo svačině. Aby vás lépe zasytila, dejte si k ní ještě bílý jogurt, tvaroh nebo skyr.

Ingredience

Dochucovadla:

skořice

Energetická hodnota celkem: 9823 kJ

Bílkoviny (g): 57, Tuky (g): 97, Sacharidy (g): 305, SAFA (g): 24, Cukry (g): 124, Vláknina (g): 26, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 546 kJ

Bílkoviny (g): 3.2, Tuky (g): 5.4, Sacharidy (g): 16.9, SAFA (g): 1.3, Cukry (g): 6.9, Vláknina (g): 1.4, Sůl (g): 0.1

Postup přípravy

V míse smícháme sypké ingredience - mouku, cukr (60 g) a kypřicí prášek. V jiné míse rozšleháme vejce, olej a kefír a rozmícháme se sypkou směsí. Těsto vlijeme do vymazaného a vysypaného pekáčku. Broskve omyjeme, vypeckujeme a překrájíme, poklademe na připravené těsto. Připravíme si drobenku z obou druhů vloček, másla nebo rostlinného tuku vhodného na pečení, cukru (25 g) a skořice. Drobenkou posypeme připravené těsto a pečeme v předehřáté troubě na 170 °C cca 35 minut. Hmotnost hotového pokrmu: 1030 g, na 100 g 950 kJ

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři