- Autor: martashi
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Párky libové | 300 |
Špekáčky | 100 |
Cibule | 200 |
Okurky sterilované průměr | 300 |
Zelí bílé kysané ve slaném nálevu | 200 |
Papričky chilli | 30 |
Dochucovadla:
kuličky pepře, nové koření, bobkový list,sůl
Energetická hodnota celkem: 4265 kJ
Bílkoviny (g): 58,
Tuky (g): 65,
Sacharidy (g): 44,
SAFA (g): 27,
Cukry (g): 25,
Vláknina (g): 11,
Sůl (g): 14
Energetická hodnota na 1 porci: 1066 kJ
Bílkoviny (g): 14.5, Tuky (g): 16.3, Sacharidy (g): 11, SAFA (g): 6.8, Cukry (g): 6.3, Vláknina (g): 2.8, Sůl (g): 3.5
Postup přípravy
Svaříme a vychladíme si lák, do sklenice skládáme na střídačku plátky buřtíků, kyselých okurek, cibule a kyselého zelí s chilli papričkou, zalijeme lákem a necháme uležet v lednici alespoň dva dny. Lák: voda, ocet, sůl, kuličky pepře a n.koření,bob.list, vše podle chuti zvyklostí
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.