- Autor: kvetaslava.macurova
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 10.00
Bílé zelí hl.,mrkev ,cibule,light majonéza,podmáslí,mléko,umělé sladidlo,ocet ,sůl,pepř.
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Majonéza Light (Hellmanns) | 100 |
Ocet | 30 |
Koření průměr | 1 |
Sůl | 8 |
Aspartam | 2 |
podmáslí | 50 |
Mléko polotučné průměr | 50 |
Mrkev | 150 |
Cibule | 70 |
Zelí bílé hlávkové | 1000 |
Dochucovadla:
sůl ,pepř,ocet
Energetická hodnota celkem: 2707 kJ
Bílkoviny (g): 17,
Tuky (g): 29,
Sacharidy (g): 78,
SAFA (g): 5,
Cukry (g): 50,
Vláknina (g): 33,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 271 kJ
Bílkoviny (g): 1.7, Tuky (g): 2.9, Sacharidy (g): 7.8, SAFA (g): 0.5, Cukry (g): 5, Vláknina (g): 3.3, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
1kg zelí,150g mrkve,70g cibule jemně nakrájet ,čím jemněji je zelenina nakrájená tím lépe se všechny chutě propojí poté promíchat důkladně se zálivkou kterou uděláme s 100g majonézy nebo tatarky light,50g podmáslí,50g mléka,30g octa 8g soli opepříme a přisladíme sladidlem Clára(může být i cukr),necháme v chladu nejméně 2hod odpočinout.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.