- Autor: martashi
- Doba přípravy (min.): 160
- Uživatelský recept
- Porce: 100.00
Ingredience
Dochucovadla:
vanilkový lusk, rulička skořice můžeme dát hned na začátku pečení a před plněním do sklenic vyndáme
Energetická hodnota celkem: 7712 kJ
Bílkoviny (g): 12,
Tuky (g): 12,
Sacharidy (g): 378,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 302,
Vláknina (g): 69,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 77 kJ
Bílkoviny (g): 0.1, Tuky (g): 0.1, Sacharidy (g): 3.8, SAFA (g): 0, Cukry (g): 3, Vláknina (g): 0.7, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Oloupaná jablka promíchaná s octem rozložíme na pekáč s vysokým okrajem a pečeme v troubě při 180°C bez míchání zhruba hodinu, pak polijeme rumem,případně dosladíme a dochutíme skořicí a pečeme opět zhruba hodinu (záleží na šťavnatosti jablek).Horké plníme do sklenic, zavíčkujeme, otočíme dne vzhůru.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.