TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Povidla v troubě

Zpět
  • Autor: martashi
  • Doba přípravy (min.): 160
  • Uživatelský recept
  • Porce: 100.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Rum80
Ocet40
Jablko3000

Dochucovadla:

vanilkový lusk, rulička skořice můžeme dát hned na začátku pečení a před plněním do sklenic vyndáme

Energetická hodnota celkem: 7712 kJ

Bílkoviny (g): 12, Tuky (g): 12, Sacharidy (g): 378, SAFA (g): 3, Cukry (g): 302, Vláknina (g): 69, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 77 kJ

Bílkoviny (g): 0.1, Tuky (g): 0.1, Sacharidy (g): 3.8, SAFA (g): 0, Cukry (g): 3, Vláknina (g): 0.7, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Oloupaná jablka promíchaná s octem rozložíme na pekáč s vysokým okrajem a pečeme v troubě při 180°C bez míchání zhruba hodinu, pak polijeme rumem,případně dosladíme a dochutíme skořicí a pečeme opět zhruba hodinu (záleží na šťavnatosti jablek).Horké plníme do sklenic, zavíčkujeme, otočíme dne vzhůru.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři