- Autor: marienka.r
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 12.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vejce celé (syrové) | 110 |
Hruška | 320 |
Máslo čerstvé nesolené | 96 |
Smetana na vaření 12% | 50 |
Mascarpone | 250 |
Med | 55 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 45 |
Mouka špaldová celozrnná | 75 |
Mouka špaldová chlebová | 125 |
Energetická hodnota celkem: 13203 kJ
Bílkoviny (g): 46,
Tuky (g): 205,
Sacharidy (g): 274,
SAFA (g): 115,
Cukry (g): 131,
Vláknina (g): 23,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1100 kJ
Bílkoviny (g): 3.8, Tuky (g): 17.1, Sacharidy (g): 22.8, SAFA (g): 9.6, Cukry (g): 10.9, Vláknina (g): 1.9, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.