- Autor: ditab
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Netučné a jednoduché na přípravu.
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí maso zadní průměr | 600 |
Zelí bílé kysané | 400 |
Vejce celá průměr | 130 |
Dochucovadla:
sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 5701 kJ
Bílkoviny (g): 135,
Tuky (g): 85,
Sacharidy (g): 17,
SAFA (g): 37,
Cukry (g): 10,
Vláknina (g): 6,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 1425 kJ
Bílkoviny (g): 33.8, Tuky (g): 21.3, Sacharidy (g): 4.3, SAFA (g): 9.3, Cukry (g): 2.5, Vláknina (g): 1.5, Sůl (g): 1
Postup přípravy
Smícháme pomleté maso a překrájené kysané zelí, přidáme 2 vejce, sůl a pepř. Promícháme a ze směsi tvoříme karbanátky, klademe na pečící papír a upečeme v troubě dozlatova.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.