- Autor: Erezka
- Porce: 12.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Jablko | 500 |
Mouka pšeničná polohrubá | 200 |
Vejce celé (syrové) | 110 |
Máslo čerstvé nesolené | 125 |
Mouka špaldová celozrnná | 200 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 180 |
Jihočeský tvaroh polotučný | 250 |
Mléko polotučné (1,5 % tuku) | 150 |
Rybíz červený | 300 |
Energetická hodnota celkem: 16434 kJ
Bílkoviny (g): 99,
Tuky (g): 134,
Sacharidy (g): 565,
SAFA (g): 65,
Cukry (g): 266,
Vláknina (g): 46,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1370 kJ
Bílkoviny (g): 8.3, Tuky (g): 11.2, Sacharidy (g): 47.1, SAFA (g): 5.4, Cukry (g): 22.2, Vláknina (g): 3.8, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.