- Autor: iva.sestakova.mk
- Doba přípravy (min.): 15
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
180g brambor, 60g olomouckých tvarůžků, 10g oleje,250g rajčat
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Brambory zimní | 180 |
Olomoucké tvarůžky 1 % průměr | 60 |
Oleje (všechny druhy) | 10 |
Rajčata | 250 |
Dochucovadla:
Sůl, mletý pepř, majoránka, koření na bramborák
Energetická hodnota celkem: 1519 kJ
Bílkoviny (g): 24,
Tuky (g): 11,
Sacharidy (g): 44,
SAFA (g): 2,
Cukry (g): 10,
Vláknina (g): 7,
Sůl (g): 1
Postup přípravy
Brambory nastrouháme na hrubém struhadle, brambory osolíme, opepříme, přidáme majoránku a koření do bramboráků, potřeme pánev olejem, necháme rozehřát, vložíme hrst bramborové slámy doprostřed ,,hnízdečka´´ vložíme kulatý tvarůžek a přiklopíme hrstí brambor a hnízdečka z obou stran upečeme dozlatova.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.