- Autor: ajanka
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cibule | 100 |
Rajský protlak | 100 |
Paprika bílá | 150 |
Paprika červená | 150 |
Rajčata | 300 |
Kuřecí prsa bez kůže (syrová) | 600 |
Kuřecí vývar (čistý) | 250 |
Naturamyl bramborový škrob | 15 |
Energetická hodnota celkem: 4227 kJ
Bílkoviny (g): 151,
Tuky (g): 13,
Sacharidy (g): 69,
SAFA (g): 5,
Cukry (g): 42,
Vláknina (g): 15,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 1057 kJ
Bílkoviny (g): 37.8, Tuky (g): 3.3, Sacharidy (g): 17.3, SAFA (g): 1.3, Cukry (g): 10.5, Vláknina (g): 3.8, Sůl (g): 1
Postup přípravy
Rajčata, papriky, cibuli nakrájíme na kousky jako na lečo. Kuřecí prsa nakrájíme na nudličky, žampiony na plátky. Maso orestujeme na trošce oleje, na to dáme směs zeleniny a žampióny. Zalejeme kuřecím vývarem a dusíne do polojěkka. Potom přidáme malý protlak, procaříme, dochutíme solí, pepřem, kdo má rád pikantní může přidat trošku chili... Zahustíme vodou se škrobem, provaříme a podáváme s rýží.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.