- Autor: Jirina55
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Krevety | 200 |
Máslo čerstvé | 15 |
Fazolové lusky sterilované (Bonduelle) | 300 |
Houska vícezrnná | 30 |
Česnek | 5 |
Dochucovadla:
česnek, citronová tráva
Energetická hodnota celkem: 1926 kJ
Bílkoviny (g): 45,
Tuky (g): 18,
Sacharidy (g): 32,
SAFA (g): 10,
Cukry (g): 10,
Vláknina (g): 2,
Sůl (g): 3
Postup přípravy
Krevety orestujeme na másle nebo na oleji, ochutíme kořením s citronovou trávou a vyjmeme z výpeku. Do výpeku dáme prohřát sterilované fazolové lusky - můžeme přidat lžíci smetany na vaření a trochu česneku. Hodí se i plátek vícezrné bagety
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.